Viatrix logo

AdFontes Communicatie wordt per per 1-1-18 een label van ViatriX. Ondernemers kunnen vanaf die datum putten uit de expertise van dit bedrijf in de customer journey, communicatie èn online marketing. Door inschakeling van ViatriX sluiten strategie, tactiek en operatie van onze klanten vlekkeloos op elkaar aan.

Label AdFontes Communicatie blijft

Mijn merk AdFontes Communicatie blijft staan voor volwassen communicatieconsultancy, gericht op mkb’ers met pit. U kunt mij nog steeds via AdFontes Communicatie bereiken. Schakel mij in als uw:

  • flexibele communicatiemedewerker binnen handbereik via AdFontes Communicatieabonnement
  • adviseur, coach, trainer, projectcoördinator
  • consultant en klankbord op directieniveau

ViatriX

Als mkb-ondernemer kunt u al enige tijd bij ViatriX terecht voor klantreisadvies en ontwerp van de klantreis. Werken volgens dat gedachtegoed vraagt een specifieke mindset in de gehele organisatie. Daarom verbreedt dit bedrijf zijn aanbod met de praktische inrichting van die customer journey, plus consultancy in marketing en communicatie. Integratie met AdFontes Communicatie en Silvatica Marketing maakt dit mogelijk. Laatstgenoemd label voor online marketing valt nu ook onder ViatriX.

Impuls

Voor mijzelf betekent deze ontwikkeling een professionele impuls en een grotere efficiëntie in de bedrijfsvoering. Facturering bijvoorbeeld gaat via ViatriX.
Daarnaast vind ik het gezelliger om samen projecten uit te voeren! Ton Kemp van Silvatica Marketing en ik bieden al jaren gezamenlijk onder meer website-onderhoudsabonnementen aan. Ik zie uit naar intensivering van de samenwerking binnen ViatriX!

ViatriX Ivonne Smit en Ton Kemp 650x240

Lees nieuwsbrief Via Via

Onze blogs en tips in de gratis nieuwsbrief ‘ViaVia’ van ViatriX geven u nieuwe inzichten om uw marketing en communicatie nog klantgerichter te maken. ViaVia verschijnt 4 tot 8 keer per jaar. Hiermee stopt de uitgave AdFontes AdRem van mijn merk.