verkenningstocht-klantreis

Organiseer de klantreis

Kan uw omzet wel een duurzaam positieve prikkel gebruiken? Een structurele verbetering van de klantreis is voor veel bedrijven een oplossing die ook nog eens binnen handbereik ligt.
De ‘klantreis’ is de beleving van de klant rond uw merk of aanbod, vanaf zijn allereerste kennismaking tot ver na de aankoop. Een goed georganiseerde klantreis rendeert! Ga op Verkenningstocht en ontdek het zelf.

Verkenningstocht 1: basistips

In een serie korte e-mails over de klantreis daagt AdFontes Communicatie u uit om met de ogen van een klant te kijken naar naar uw eigen marketing.
Verkenningstocht 1 is een reeks van 6 afleveringen met basistips. Iedere week in uw mailbox. Gratis, voor iedere geïnteresseerde ondernemer zonder achtergrond in marketing of communicatie.

Eerst actie …

Wij brachten Verkenningstocht aanvankelijk in april 2016 op de markt als beursactie. Dit i.v.m. deelname aan Bedrijven voor Bedrijven Helmond Peelland en FENEXPO in april 2016. Tientallen ondernemers schreven zich in. De inhoud bleek voor velen verrassend. De tips zetten hen aan het denken over hun klantbenadering.

… Nu blijvertje!

Verkenningstocht blijkt een stimulans voor het mkb, omdat het gaat om haalbare aanpassingen waarmee bedrijven het verschil kunnen maken voor de klantbeleving. Dus Verkenningstocht is een blijvertje geworden! Op basis van deelnemerservaringen blijven wij reeks 1 verder verbeteren. Binnenkort komt er zelfs een vervolg.

Verken gratis eerste stappen naar betere klantervaringen

Interesse in het fenomeen ‘klantreis’? Meld u vrijblijvend aan. U ontvangt per e-mail onze inspirerende basistips voor de klantreis.
Deelname aan Verkenningstocht 1 is heel eenvoudig: een druk op de knop brengt u naar uw aanmelding op de site van Verkenningstocht. Goede reis!

Verkenningstocht is een initiatief van AdFontes Communicatie en Silvatica Marketing.

PS
Wij brengen Verkenningstocht vanaf 01-01-2017 op de markt vanuit het label ViatriX, specialist in klantreizen.

 Naar aanmelding Verkenningstocht 1