Tekstschrijver VHG Bomen veilig werken ladders illustratie

Schrijven voor boomverzorgers

Tekstschrijver Ivonne Smit van AdFontes Communicatie schreef voor Branchevereniging VHG een serie artikelen in ‘Bomen’, het vakblad voor boomverzorgers. Het eerste verscheen in juli 2011 en handelde over veilig werken en het gebruik van ladders.

Veiligheid

VHG is de branchevereniging voor ondernemers in het groen. Uitgever van ‘Bomen’ is de Kring Praktiserende Boomverzorgers. Het ging erom, boomverzorgers op een toegankelijke maar serieuze manier nog eens te herinneren aan enkele veiligheidsaspecten rond het werken vanaf ladders. Dat alles onder het motto: altijd goed om weer eens te lezen. Wàt een leuke en leerzame opdracht om te doen!

Tekstschrijver

Tekstschrijver en communicatieprofessional Ivonne Smit: ‘De vraaggesprekken bij de voorbereiding van het artikel over boomverzorging intrigeerden mij. Het ligt me wel, om me snel te verdiepen in de wereld van zo’n vakman of vakvrouw. Die contacten kleuren mijn werk, en naar ik hoop: ook mijn artikelen. Tevoren had ik mij niet gerealiseerd, hoeveel voorzorgen een specialist moet nemen voordat hij veilig de ladder op kan om bomen te verzorgen!’