inspirerend-boek-ruwverwerking-kaft

Redactie van boek over rouwverwerking

Op 25 september 2010 komt een bijzonder boek uit over rouwverwerking. AdFontes Communicatie had de eer, de auteur te begeleiden en de eindredactie te verzorgen.

Betekenis boek

Marianne van den Wijngaard verwerkte haar persoonlijke ervaringen rond de plotselinge dood van haar echtgenoot (51 jaar) in een boek en in schilderijen. ‘Inspirerend rouwen’ is, ondanks de tragiek, een prikkelend positief boek geworden. Achterblijvers, hun vrienden en hulpverleners kunnen er kracht uit halen.

Accepteren en loslaten

Marianne van den Wijngaard accepteert haar rouw en laat het verzet tegen de realiteit los. In haar ervaring wordt het rouwproces hierdoor lichter. Met deze boodschap voel ik mij verwant: ga uit van de werkelijkheid, van je eigen karakter en talenten. Een prachtig boek is het geworden!

Uitstapje

AdFontes Communicatie werkt vooral voor mkb en not-for-profit. Dit uitstapje is goed bevallen. Ik vond het boeiend en prettig om Marianne tijdens het schrijven te mogen begeleiden, en om de eindredactie van het boek te doen. AdFontes Communicatie is trots op haar en op onze samenwerking.

Meer informatie over het boek staat op de website van de auteur.

Naschrift: vraaggesprek uitgezonden

Boschtion Media zond op 3 december 2010 een vraaggesprek uit met auteur Marianne van den Wijngaard over ‘Inspirerend rouwen’. Na een korte advertentie begint dit vraaggesprek op You Tube.