Open Coffee Den Bosch netwerken

Open Coffee Den Bosch: sfeerimpressie

Open Coffee Den Bosch: elke eerste woensdag van de maand vanaf 09:00 uur in de Verkadefabriek in ‘s-Hertogenbosch. Ieder netwerk heeft zijn eigen publiek en sfeer. En vooralsnog ben ik hier niet weg te slaan!

Netwerken: wat is de opbrengst?

‘Netwerken, wat haal je daar nu uit?’ is vaak de vraag. En dan doelt men vaak op omzet. Dat is niet de eerste insteek, zoals initiatiefnemer Ivar van Thiel in een video uit november 2013 beaamt.
Zelf vind ik het zinvol om in netwerken te investeren, wanneer ik er geregeld de volgende elementen aantref en kan stimuleren. En de Open Coffee voldoet hier ruimschoots aan: kennis + kennissen + kansen!
Open Coffee Den Bosch

Ivonne Smit aan het woord

In een video over de Open Coffee Den Bosch (duur: 4:25 minuten) vertel ik meer over mijn netwerkstijl. De initiatiefnemers trappen af; na een minuut kom ik aan het woord.