erfgoed-brabant-kaft

Marketingcommunicatie voor tijdschrift

Het tijdschrift ‘In Brabant’ krijgt in 2011 meer promotionele aandacht. Dit is mede mogelijk door mijn werk voor de uitgever Erfgoed Brabant. AdFontes Communicatie stelde een marketingcommunicatieplan op.

Erfgoed Brabant

Erfgoed Brabant is een non-profitorganisatie. Zij bevordert en verankert educatie, zorg en bewustzijn rond het erfgoed van Noord-Brabant in de Brabantse samenleving. De organisatie werkt in opdracht van de provincie en is onder meer uitgever van ‘In Brabant’. Dit blad (6x per jaar) ziet er schitterend uit en bevat interessante artikelen voor ieder die in cultuurgeschiedenis is geïnteresseerd.

mvo

In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) bezocht ik in december 2010 de Beursvloer Den Bosch. Hier treffen bedrijven en non-profitorganisaties elkaar om diensten te ruilen met gesloten beurzen.

Marketingcommunicatieplan

Op de Beursvloer Den Bosch maakte ik vanuit AdFontes Communicatie een afspraak met Erfgoed Brabant: een marketingcommunicatieplan voor ‘In Brabant’ in ruil voor enkele pr-kanalen van Erfgoed Brabant ten behoeve van mijn bedrijf. In januari 2011 leverde ik het plan op. Ik was erg blij om te merken, dat Erfgoed Brabant al kort daarna het eerste idee in de praktijk bracht!