Beursvloer Den Bosch

Als ondernemer heb ik mij ingeschreven voor de Beursvloer ‘s-Hertogenbosch op 2 december 2010.

Ruilen

Op de maatschappelijke beursvloer ontmoeten bedrijven en not-for-profitorganisaties elkaar voor een bijzondere vorm van handel. Er worden geen aandelen verhandeld. We ruilen materialen en diensten, met een gesloten portemonnee.

Partners

AdFontes Communicatie stelt op de Beursvloer ’s-Hertogenbosch een dienst beschikbaar. Afhankelijk van de ontvanger streef ik hierbij naar een gelijkwaardige samenwerking. Werkelijk partnership onderstreept de eigenheid en het recht van bestaan van de partners.

Verantwoord

Als ondernemer en als mens voel ik me thuis bij begrippen zoals maatschappelijk verantwoord ondernemen en een duurzame levensstijl. Ik vind de Beursvloer dan ook een sympathiek idee. Ik doe graag mee. Het geeft me voldoening om organisaties te steunen met mijn kennis, kunde en netwerk.

Benieuwd

Tegelijkertijd ben ik erg benieuwd naar het aanbod van de maatschappelijke instellingen, de stichtingen en verenigingen. Wat willen en kunnen zij bieden aan bedrijven, waaronder dus ook eenmanszaken als die van mij? Ik ga het zeker ontdekken op de Beursvloer ‘s-Hertogenbosch!
Andere steden organiseerden eerder al dergelijke ontmoetingen. Hebt u er ervaring mee?