Leontine-van-Hooft

Leontine van Hooft: voordeelactie voor relaties AdFontes Communicatie!

Vergaderen in Afrikaanse stijl: dat is resultaat bereiken en behouden.
Leontine van Hooft heeft tot 12 november 2013 een aantrekkelijke aanbieding voor relaties van AdFontes Communicatie.

LekGotla

Leontine van Hooft: ‘Ik neem u in mijn Ubuntu-workshop mee naar het rurale Afrika, waar al eeuwenlang besluitvorming plaatsvindt vanuit draagvlak. Deze vergadervorm werkt in het westen ook goed. Bijvoorbeeld als u te maken hebt met bezwarenprocedures of andere weerstanden. U leert deze Afrikaanse vergaderstijl aan bij de overlegbijeenkomst, de zogenoemde LekGotla. Ontdek hoe communiceren met de ‘talking stick’ werkt!’

Wie is Leontine van Hooft?

Leontine van Hooft is een bevlogen en ervaren entrepreneur op het Afrikaanse continent. Haar achtergrond is die van corporate antropoloog en trainer intercultureel management.
Zij is grondlegger en mededirecteur van GreenDreamCompany B.V.  Dit bedrijf werkt vanuit een eigen visie op people, planet, profit, pleasure èn passion aan recreatieve en toeristische gebiedsontwikkelingen, voornamelijk binnen opkomende Afrikaanse economieën.

Ubuntu

Eerder in 2013 verscheen Leontine’s boek: ‘De kracht van Afrikaans denken’. Een boek over de humanistische filosofie Ubuntu. Hoe wordt deze met succes toegepast, nu de Renaissance van het continent Afrika een feit is?
Ik vind dat Leontine inspirerend vertelt en schrijft over verbindend leiderschap, en beveel haar werk van harte bij u aan!

Voordelig kennismaken

Leontine van Hooft biedt relaties van AdFontes Communicatie een tijdelijke korting van pakweg 25% op deelname aan een open workshop in Zaltbommel over Ubuntu-vergaderen.
Uw investering exclusief btw is € 29 voor de workshop of € 49 inclusief het genoemde boek.

Voor wie en wanneer?

Dit speciale aanbod:

  • geldt alleen voor abonnees op AdFontes AdRem, de gratis digitale inspiratiebron van AdFontes Communicatie
  • kunt u benutten bij de workshop op 12 november 2013, zolang er plaats is

Wat te doen?

Lees AdFontes AdRem oktober 2013 voor meer informatie.
Nog geen abonnement? Meld u voor 9 november 2013 aan! U kunt dan direct gebruik maken van dit aanbod.

Veel plezier en succes met de Ubuntu-vergaderstijl!